Primeur van Icons Of Brutality in Metal Warehouse

Vanavond ontvangt Metal Warehouse de band Icons Of Brutality in de studio. Deze Hoogeveensche deathmetalband draait al sinds 2009 mee en viert dit jaar dus zijn 10-jarige jubileum. De band heeft in 2013 voor het laatst een album uitgebracht: Between Glory and Despair en deze werd door critici over de hele wereld goed ontvangen. Momenteel zijn ze bezig met de opnames van een nieuw album en Metal Warehouse mag vanavond als eerste nieuw werk van ‘the Icons’ laten horen.

Muzikaal is Icons Of Brutality geïnspireerd door bands als Grave, Dismember, Obituary en Vader. Of dit nog steeds de belangrijkste invloeden zijn zullen we vanavond gaan horen. Niels de Roo zal de heren gaan uithoren over hun plannen voor de toekomst, maar ook over wat ze de afgelopen jaren hebben uitgespookt.

Naast het interview en de primeur van Icons Of Brutality, hoor je ook nog het album van de maand. Deze maand is dat het album Berserker van Amon Amarth. En besteden we weer ruim aandacht aan diverse nieuwe releases, maar vergeten we de klassiekers ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *