About

Metal Warehouse is een radioprogramma bij Radio Hoogeveen te beluisteren is. Drijvende kracht achter dit radioprogramma is oprichter Niels de Roo die samen met een paar vrienden het programma in december 1993 begon. Na 21 jaar en meer dan 1000 uitzending verder, besloot Niels om de microfoon aan de wilgen te hangen.

Echter, in 2015 begint een nieuw leven voor Metal Warehouse, maar dan als online magazine met in eerste instantie eerst nog alleen reviews. Later volgde al snel de nieuwsberichten uit de metalwereld. Alle berichten van Blabbermouth en Loudwire worden samen met de eigen berichtgeving op de website weergegeven.

Na enige maanden begon het radiobloed toch weer te stromen, want het gemis van de gezonde spanning van een live-show werd toch te groot en dus is Niels sinds september 2015 weer wekelijks op de vrijdagavond tussen 19.00uur en 21.00uur te beluisteren.

Wat er in de toekomst nog bij gaat komen is nog niet bekend, hou daarom de website nauw in de gaten en volg Metal Warehouse op Facebook: http://www.facebook.com/metalwarehouse

Speel jij in een band, heb je net een album uitgebracht en wil je graag dat Metal Warehouse er iets over gaat zeggen? Stuur dan even een mailtje naar Niels[@]metalwarehouse.nl samen met je bio en de cover in JPG (min. 500×500).

https://www.facebook.com/metalwarehouse
https://www.facebook.com/deathroo

 

Algemene voorwaarden voor gebruikers van metalwarehouse.nl:

Alle informatie die metalwarehouse.nl communiceert via de website en via andere elektronische wegen zoals email alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere sites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.

metalwarehouse.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig, of andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen en de reacties van andere gebruikers in het bijzonder en of de door Metal Warehouse verzonden emails.

Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen.

Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijkerwijs gesteund door de metalwarehouse.nl.

metalwarehouse.nl staat op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op metalwarehouse.nl en/of in andere elektronische communicatie zoals emails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren.

metalwarehouse.nl kan nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze site zijn opgedaan.