The Answer – Raise A Little Hell

The Answer – Raise A Little Hell
Napalm Records
6 Maart 2015

De jaren 70 herleven weer en dat levert soms geweldige albums op. Zo ook in het geval van de band The Answer. Je ontkomt niet aan een onderbuikgevoel dat je dit al eens eerder hebt gehoord. Waren het de Australiërs van AC/DC of Airbourne, of toch de Ierse legende Thin Lizzy, of het Britse Led Zeppelin? Feit is dat de Rock ’n Roll bij The Answer nog springlevend is. De band heeft bijna de hele maand maart uitgetrokken om Groot Brittannië rond te touren. Een teken dat de Engelsen de band al behoorlijk omarmt hebben, en terecht ook!

Het nieuwe album kreeg met de titel Raise a little hell is een understatement mee, al spreekt de titel zichzelf natuurlijk tegen. Eigenlijk zegt het zoiets als: Kom op! Trap in dat gas… maar niet te ver…
En dan wordt eigenlijk alleen op Strange Kinda’ Nothing en Gone Too Long het gaspedaal bijna helemaal niet gebruikt. Het dak gaat er sowieso nergens af, geen zanger met ADHD, snelheidsrecords worden ook niet verbroken, maar puur gerijpt vakmanschap staat voorop. En alles wat goed is komt langzaam!

Wat rest zijn (h)eerlijke slepende rocksongs die je perfect zullen begeleiden tijdens je volgende roadtrip!

Facebook: https://www.facebook.com/theanswerrock 
Twitter: https://twitter.com/theanswerrocks 
Website: http://www.theanswer.ie/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.