TOUR: ‘I See Death Everywhere’ met Grá, Ars Veneficium en Asagraum

Grá is een black metal band uit zweden dat geen onbekend gezicht meer is in de scandinavische scene. Opgebouwd uit leden van Cursed 13 en de vocalist van Dark Funeral heeft Grá toch een eigen koude black metal sound weten te scheppen. Nu eindelijk na zoveel jaren werd het tijd dat Grá ook eens naar het westen zou komen en daar hebben wij dus mooi gebruik van gemaakt!

Dit is de eerste keer dat Grá op Nederlandse bodem zal spelen met een show in Simplon (Groningen) op zondag 14 mei in het hoge noorden van het land en op maandag 15 mei in Cafe de Meister (Geleen) in het zuiden van het land. Dus wees er zeker bij en mis je kans niet!

https://www.facebook.com/graofficial/

Ars Veneficium is geen onbekende meer in Nederland. Deze Black Metal Horde van België heeft namelijk al een talloze nederlandse shows op hun naam staan.

Na bijna anderhalf jaar niet meer in Nederland te spelen komen zij weer terug naar ons land en deze keer met hun Full Lenght album “The Reign Of The Infernal King” dat eind 2016 uit kwam.

https://www.facebook.com/arsveneficiumofficial

And last but not least verwelkomen wij Asagraum. Een female black metal band van Nederlandse bodem die samen met de bovenstaande heren zullen touren! Zeer koude 90″ black metal mag je verwachten dus wees op tijd om deze dames aan het werk te zien!!!
https://www.facebook.com/asagraum/?fref=ts

Tour evenement: https://www.facebook.com/events/1935598696687443/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *