Nederlands/Braziliaanse formatie Phantom Elite geven een nieuwe impuls aan de female fronted metal scene.

Sander Gommans [After Forever] en de Nederlands/Braziliaanse formatie Phantom Elite geven met veel ambities een nieuwe impuls aan de female fronted metal scene.

Intense en indrukwekkende vocalen van Marina La Torraca [Avantasia live], recht voor zijn raap gitaren van Ted Wouters en Goof Veelen, veelzijdige toetsen van en unieke orkestratie door Erik van Ittersum [The Theater Equation] en furieuze groovy-heavy drums van Eelco van der Meer [Stream of Passion live]. Deze jonge, getalenteerde en ervaren muzikanten zetten de deuren wijd open met hun debuut, “Siren’s Call“. Kijk, luister en ontdek waarom Phantom Elite de volgende grote naam binnen het genre kan worden.

PHANTOM ELITE – Siren’s Call (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

Watch the Video

Siren’s Call” toont de veelzijdigheid en muzikale creativiteit van de band. Mythologische wezens worden door de vele verschillende stemmingen binnen het nummer aangeroepen als een hypnotische metafoor voor de vele verlangens en ondeugden van de mens. “Siren’s Call” is zeker een roep naar meer!

Phantom Elite

Na haar gastoptredens met Avantasia tijdens het Tollwood Festival te München en Rock Of Ages — BEKIJK HIER een deel van Marina’s optreden — in Seebronn, zal Marina La Torraca nog twee maal deel uitmaken van deze Ghostlights tour, te weten op 26 augustus in het Schiffenberg Kloster te Giessen, Duitsland en op 27 augustus tijdens het Czadfestival in Polen.

Phantom Elite

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *